DidactAdvies heet nu OrganizeFlow

Sinds 1 december heet mijn bedrijf OrganizeFlow. Eerst was dit alleen een handelsnaam, een onderdeel van DidactAdvies (het bedrijf voor mijn onderwijskundige activiteiten als freelancer), maar voortaan wordt dit de enige naam waaronder ik verder ga. Hieronder vind je een korte toelichting.

OrganizeFlow is dus ooit ontstaan vanuit DidactAdvies. Na een aantal freelanceprojecten te hebben gedaan als onderwijskundige besloot ik dat ik mij ook wilde richten op ‘Slimmer werken’ en begon ik op didactadvies.nl ook daarover te schrijven, naast ‘Slimmer opleiden’ en ‘Slimmer leren’. Dat leek nog wel te combineren onder de subtitel ‘Slimmer werken, leren en opleiden’.

Toen ik mijn activiteiten echter daarna ook wilde uitbreiden met tekstadvies, besloot ik overal aparte sites en namen aan te koppelen, om duidelijker te maken aan verschillende doelgroepen wat ik voor hen kon betekenen. Naast DidactAdvies begon ik toen met OrganizeFlow en TekstEffect.

Sinds deze week is alleen OrganizeFlow over en heb ik alle blogs die ik op DidactAdvies heb geschreven in de categorie ‘Slimmer werken’ overgezet naar OrganizeFlow. Dat geldt ook voor een paar blogs over persoonlijk kennismanagement die gepubliceerd waren in de categorie ‘Slimmer leren’. Op TekstEffect stonden nog geen blogs dus die site kon ik eenvoudig verwijderen. De rest van de blogs die ik via DidactAdvies had gepubliceerd (over slimmer leren en slimmer opleiden), heb ik verplaatst naar mijn persoonlijke blog waar ik over van alles schrijf.

Mocht je via Google, via een andere site of via je eigen bookmarks terechtkomen op één van de artikelen van DidactAdvies, dan word je automatisch doorgestuurd naar het juiste artikel op OrganizeFlow, of op mijn persoonlijke blog.

Ik hoor het graag als je bepaalde dingen niet terug kunt vinden of als je andere vragen hebt. Mail dan naar mascha[at]organizeflow.nl.

 

 

Ontvang tips & updates en de GRATIS minicursus

Schrijf je in voor tips en updates van OrganizeFlow en ontvang de gratis minicursus ‘In 5 stappen naar meer rust in je hoofd en overzicht over je werk en leven’.

Je krijgt dan een stappenplan en een aantal e-mails (verspreid over een kleine twee weken) die je helpen om de stappen echt in praktijk te brengen.

Interesse aanvinken:

Terug naar boven

DidactAdvies heet nu OrganizeFlow

leestijd: 1 min
0