Privacy

Algemeen

OrganizeFlow respecteert de privacy van bezoekers. Persoonlijke informatie die je deelt op OrganizeFlow wordt vertrouwelijk behandeld en wordt niet verkocht aan derden.

In deze privacyverklaring leg ik uit wat er gebeurt met de gegevens die je aan OrganizeFlow verstrekt.

Gegevensverzameling

OrganizeFlow vraagt om persoonsgegevens als je diensten afneemt of bij sommige functies op de website, zoals reageren op blogs, of het aanvragen van een minicursus of kennismakingsgesprek.

OrganizeFlow vraagt daarbij altijd om de volgende persoonsgegevens:

  • voornaam
  • achternaam
  • e-mailadres

Bij het aanvragen van een kennismakingsgesprek aangevuld met:

  • telefoonnummer
  • Skypenaam
  • bedrijfsnaam
  • website
  • informatie over je coachingsbehoefte

Bij het afnemen van diensten aangevuld met:

  • adresgegevens
  • bedrijfsnaam
  • bankrekeningnummer

Bij het invullen van een reactie op een blog:

  • website (optioneel)

Gegevens van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar

OrganizeFlow heeft niet de intentie om gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Als OrganizeFlow ongewild beschikt over de gegevens van je kind, neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.

Doeleinden

OrganizeFlow gebruikt deze gegevens voor één of meer van deze doeleinden:

  • zodat je gebruik kunt maken van de functies op de website
  • zodat je diensten kunt bestellen en betalen via de website
  • om je te e-mailen, Skypen of bellen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren of om antwoord te geven op vragen
  • om je te informeren over wijzigingen van diensten
  • voor marketingdoeleinden zoals is toegestaan door de wet (elke e-mail bevat een uitschrijflink)
  • om te zien hoe je de website gebruikt, zodat ik de site kan verbeteren.
  • om het aanbod verder af te stemmen op je voorkeuren.
  • om te voldoen aan wettelijke, administratieve verplichtingen

Bewaartermijn

OrganizeFlow bewaart je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk:

  • Websitedata worden maximaal 2 jaar bewaard. Dit gebeurt geanonimiseerd, zodat ze niet naar jou te herleiden zijn.
  • OrganizeFlow houdt zich voor de administratie aan de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar.
  • Als je je uitschrijft van de mailinglijst, blijven je gegevens nog maximaal twee maand in mijn mailprogramma staan.

Persoonsgegevens delen met derden

Ik verkoop jouw gegevens niet aan derden, maar ik verstrek gegevens wel aan derde partijen als dat nodig is voor de levering van diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Voorbeelden: Als je je hebt ingeschreven voor mijn minicursus, tips en updates dan zitten je gegevens in MailChimp. Ik gebruik Acumulus voor facturen en maak gebruik van Mollie voor de afhandeling van iDeal-betalingen. Mijn website en de database waarin reacties op blogs worden opgeslagen, staan bij Antagonist.

Ik heb verwerkersovereenkomsten met deze externe partijen*. In een verwerkersovereenkomst is o.a. aangegeven welke persoongegevens worden verwerkt en waarvoor, dat de verwerker zorgt voor een veilige verwerking van die gegevens, dat de verwerker een datalek tijdig meldt, meewerkt aan audits en inspecties, data op verzoek verwijdert, en bij beïndiging van de samenwerking de gegevens teruggeeft en ervoor zorgt dat er geen gegevens achterblijven.

*) ik heb geen verwerkersovereenkomst met Mollie, aangezien zij zichzelf niet zien als een verwerker, maar als een verwerkingsverantwoordelijke en dit ook als zodanig hebben gemeld bij de Autoriteit Persoongegevens. 

Cookies

Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

Er zijn functionele, analytische en marketing cookies. Op het moment dat je voor het eerst de site bezoekt word je daarover geïnformeerd en wordt er om je toestemming gevraagd. Via de cookies-pagina kun je deze later altijd weer aanpassen of intrekken.

In het kort:

  • Functionele (technische) cookies slaan geen persoonsgegevens op, maar zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Hieronder valt ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, zodat je dit niet iedere keer hoeft te doen als je de website bezoekt.
  • Analytische cookies worden gebruikt door diensten zoals Google Analytics. Daarmee kan ik zien hoe de website wordt gebruikt, welke blogs en pagina’s populair zijn en via welke weg mensen op mijn website terecht zijn gekomen.
    Google Analytics maakt daarbij gebruik van IP-adressen, maar ik heb het zo ingesteld dat de laatste cijfers van deze IP-adressen worden verwijderd voordat ze worden opgeslagen. Hierdoor kan Google geen verdere gegevens over een bezoeker achterhalen.
  • Marketing- of trackingcookies
    Deze cookies houden je surfgedrag ten behoeve van het aanbieden van advertenties.
    Voor deze cookies moet je actief toestemming geven door deze aan te vinken bij je eerste bezoek of bij het wijzigen van je cookie-toestemming.

Op de cookies-pagina vind je alle cookies die door deze site worden gebruikt. Daar kun je ook je toestemming aanpassen.

Deelknoppen, links en ingesloten inhoud van andere websites

Je kunt content van OrganizeFlow delen via sociale mediaplatformen zoals Facebook, Pinterest, Twitter en LinkedIn. Als je dit doet word je doorverwezen naar die website of app. Dat gebeurt ook als je ingesloten (’embedded’)  inhoud bekijkt, zoals een YouTube-video, een tweet of een Garmin-routekaartje. Ook plaats ik in artikelen regelmatig links naar andere websites voor bijvoorbeeld meer informatie of voorbeelden. Deze sites of apps kunnen, zodra je er gebruik van maakt, ook cookies gebruiken en data over je verzamelen. Raadpleeg daarvoor de privacyverklaringen van deze websites en apps.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Via een link die je onderaan elke nieuwsbrief vindt die je van mij ontvangt, kun je je op elk gewenst moment uitschrijven, of je gegevens inzien of aanpassen.

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt kun je niet laten verwijderen.

Je hebt altijd het recht om de persoonsgegevens die OrganizeFlow van jou bewaart in te zien, aan te laten passen of te verwijderen. Wil je aanspraak doen op dit recht, dan kun je een e-mail sturen naar mascha@organizeflow.nl.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens sturen naar mascha@organizeflow.nl.

Beveiliging persoonsgegevens

De website heeft een SSL-certificaat (groen slotje in de adresbalk), waardoor alle gegevens die je verstrekt via een versleutelde verbinding worden verzonden.

Er wordt op een zorgvuldige manier omgegaan met jouw persoonlijke gegevens om verlies of misbruik te voorkomen. De gegevens worden niet op meer locaties dan nodig bewaard en de toegang tot deze locaties is afgeschermd door middel van wachtwoorden en encryptie.

Heb je een klacht?

Als je vindt dat ik jouw persoonsgegevens niet op de juiste manier verwerk of beveiligd heb, neem dan contact op. Als we er samen niet uitkomen, heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Oldenzaal, 25 mei 2018