Werk met mij

Overzicht geeft rust en rust geeft ruimte voor nieuwe dingen

Wat is jouw manier om dagelijks om te gaan met de grote hoeveelheid informatie die op je afkomt? Krijg jij jouw inbox regelmatig leeg en houd je overzicht over wat je moet en wilt doen? Kun je focussen op wat je belangrijk vindt en weet je waar je al je notities, aantekeningen en ideeën moet laten?

Ik help je graag om slimmer te werken met tools en strategieën om je eigen systeem voor persoonlijke productiviteit op te zetten.

Ik geloof niet dat je alles in je hoofd kunt onthouden. Je hebt een plek nodig waar je dingen neer kunt zetten en ze gemakkelijk terug kunt vinden. Dat geeft rust in je hoofd waardoor je beter kunt focussen op datgene waar je mee bezig bent.

Er zijn allerlei tips, tools en strategieën die ik je kan aanraden. Sommige zijn universeel en werken voor iedereen, andere zijn meer afhankelijk van je eigen voorkeur. Aan de hand van jouw situatie en wensen kijken we wat het beste bij je past.

1-op-1 sessies

Heb je vragen over productiviteit, GTD, e-mail, Evernote, Todoist of andere taakmanagers, dan kun je die stellen via losse 1-op-1 sessies.

Kijk hier voor de mogelijkheden

1-op-1 traject

Wil je geen losse tips en adviezen (meer), maar ben je op zoek naar een samenhangend plan van aanpak dat je overzicht geeft over wat je moet en wilt doen en een manier van werken die past bij jou en jouw situatie?
Kijk dan eens of een 1-op-1 traject iets voor jou is.

Meer informatie

Terug naar boven